Podczas konsultacji dietetycznej, oceniam nawyki żywieniowe, określam cele i potrzeby zdrowotne. Analizuje wyniki badań oraz dzienniczek żywieniowy. Wykonuje analizę składu ciała z omówieniem wyniku. Wspólnie określamy plan terapii żywieniowej oraz czas jego realizacji. Ustalamy również czy wprowadzamy do planu jadłospis czy modyfikacje dotychczasowego sposobu odżywiania. Wszystkie te informacje są mi niezbędne do przygotowanie indywidualnych zaleceń żywieniowych.
Jadłospis 7 - dniowy z indywidualnie dopranym zapotrzebowaniem kalorycznym oraz wartościami odżywczymi. Jadłospis to 7 gotowych zestawów posiłków zawierających zwykle 4 - 5 posiłków na dzień. Można stosować go według otrzymanego harmonogramu lub wymieniać sobie posiłki z innych dni w zależności od tego na co w danym dniu ma się ochotę. Jadłospis powtarza się 2 - 3 razy.
Organizuje warsztaty, prelekcje i szkolenia, które pomagają zdobyć wiedzę na temat zdrowego odżywiania i prawidłowego podejścia do żywności. Warsztaty edukacyjno - żywieniowe dla dzieci i młodzieży, zawierają cześć teoretyczną oraz część praktyczną w której wspólnie przygotowujemy zdrowe posiłki i uczymy się zdrowych nawyków żywieniowych. Prelekcje dla rodziców dzieci w wieku szkolnym w celu podniesienia ich świadomości i kompetencji w zakresie zdrowego odżywiania ich dzieci i ryzyka dla zdrowia jakie niesie niewłaściwy sposób odżywiania. Szkolenia dla pracowników firm, które zawierają część teoretyczną na wybrany temat oraz analizę składu ciała.
Grzybów 76,
Magnuszew 26-910
rybarczyk092@gmail.com
508-896-412
Strona www stworzona w kreatorze WebWave.